MENÜ

IMRE MÓNIKA 

KINEZIOLÓGUS
" MINDIG VAN  VÁLASZTÁS "

Az Ön álma, a mi tervünk!

 

A Forever Living Products elkötelezte magát, hogy felkutatja a természet legkiválóbb forrásait az egészség és szépség megőrzéséért, s megosztja azokat a világgal. Az 1978-ban alapított Forever új fejezetet nyitott annak terén, hogy hogyan állíthatjuk a temészet adományait egészségünk szolgálatába. Az Aloe Vera italok, bőrápolási termékek és kozmetikumok teljes családja eljuttatja az Aloe legkiválóbb tulajdonságait az egész szervezetbe. Ezek a termékek az étrendkiegészítők teljes vonalával és a méhkaptár termékeivel együtt olyan rendszert alkotnak, amelynek segítségével természetes módon érhetjük el a jobb egészséget és a szépséget.

 

 

Napjainkban a Forever egy több milliárd dollár forgalmat bonyolító társaság, amely több mint 137 országban működik a világ legnagyobb aloe vera termesztő, feldolgozó és forgalmazó cégeként. Az Arizonában, Scottsdale-ben működő Nemzetközi Központ alapítója és elnök-vezérigazgatója, Rex Maughan irányítja a cég működését világszerte. Több mint 9,5 millió forgalmazó élvezi azt a támogatást és azokat az útbaigazításokat, amelyek szükségesek, hogy egészségesebb és gazdagabb életet éljünk.

 

 

Hogyan vásároljunk

Amennyiben a Forever Living termékeit nagykereskedelmi áron szeretné megvásárolni, regisztrált termékforgalmazónak kell lennie. Noha könnyen lehet, hogy szeretné kipróbálni néhány termékünket mielőtt termékforgalmazóvá válna, nagy valószínűséggel nehezen fog ellenállni azoknak a nagy megtakarításoknak, amelyek a "csapattagoknak" járnak.

Telefonos megrendelés – Hívja a 06/20/9276-250 es számom.

Egészségmegőrző nyílt nap minden szerdán este 18 órától.

Cím:1183 Budapest, Nefelejcs utca 9-11

 

 

 

Hírek

 • Mennyei Prófécia Tanfolyam!!!
  2010-11-10 12:49:28

  Mennyei Prófécia Tanfolyam!!!

   

  Az életünk egy csodálatos utazás, tele lehetőségekkel és kihívásokkal, amelyek által egyre jobban megismerhetjük önmagunkat, a világot, s az összefüggéseket. A mi döntésünk, hogy ezt hogyan éljük meg: kíváncsian, nyitottan, s lelkesen vagy a problémáinkba süllyedve, magunkat sajnálva.
  Te azt az életet éled, amit szeretnél? Örömmel jársz dolgozni? Boldog párkapcsolatban élsz? Vagy mást szeretnél, de nem tudod, hogyan valósítsd meg? Vagy úgy érzed, Neked úgysem sikerül semmi?

   

  A kérdésünk: Kész vagy felébredni? Kész vagy egy új életszemléletre, s kezedbe venni a saját életed irányítását?

   

  Időpont: 2011 április 30-.án 9-16 óráig I. tanfolyam

  2011 május 7.-én 9-16 óráig IV tanfolyam

  Helyszín: Budapest Dózsa György u.34

   

  Jelentkezni, érdeklődni 0620/9276250

   

   

   

   

   

   

   

Asztali nézet