MENÜ

IMRE MÓNIKA 

KINEZIOLÓGUS
" MINDIG VAN  VÁLASZTÁS "

A BEMER 3000 segít Önnek megőrizni fizikai és szellemi teljesítőképességét. 
Betegség esetén mellékhatásoktól mentes terápia, amit otthon is könnyedén használhat. 
Bizonyítottan hatásos, egészségügyi intézmények által  használt és ajánlott  kezelési mód.


 

Bérlési lehetőség és készülék vásárlás
Elérhetőség06/20/9276-250
 

A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.
Lehet, hogy az energiahiány felelős azért, hogy az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok már nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek?

A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek. Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés.
Ezen kíván segíteni az elektromágneses mezõ terápia, mely vezérlő szerepet tölt be, de nem szállítja szükségszerűen az élet és egészség fenntartásához szükséges energiát.
Eltekintve a strukturális tulajdonságoktól az effajta, alapvető fizikai törvényszerűségek alapján történő aktivizálások hatékonysága nagymértékben függ a töltések nagyságától, az abban részt vevő tömegek mozgásától, ezzel együtt pedig a beható elektromágneses mező intenzitásának időbeli menetétől.

A hagyományos mágneses mezőn alapuló terápiás eljárások a statikus (permanens mágnesek), ill. szinusz-, négyszög-, trapéz- és furészfog-formájú pulzáló mezők alkalmazására támaszkodnak. A fent említett alapvető igény egy a fiziológiás rendszer molekuláris adottságaira hangolódó, a döntő jelentőségű kölcsönhatások aktivizálásához szükséges jelforma azonban mindeközben messzemenőkig figyelmen kívül maradt, vagy a fizikailag-pszichikailag alig megvalósítható elképzelésekre korlátozódik. Az e probléma megoldásához vezető úton 1998-ban tettünk egy fontos lépést. Kifejlesztettük a különböző molekularendszereket a lehető legszelésesebb sávban aktivizáló, azaz a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció-ra irányuló speciális stimulációs jelet -BEMER-, melynél minden egyes impulzus az ingerlési lehetőségek széles spektrumát tartalmazza.

Ezen forradalmi – időközben szabadalmaztatott  – ötlet megvalósításával létrejött a rendkívül egyszerűen kezelhető, ergonómikusan kialakított BEMER terápiás rendszer.
Ez a rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezoterápiák között csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban, ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orv

 

Hírek

 • Mennyei Prófécia Tanfolyam!!!
  2010-11-10 12:49:28

  Mennyei Prófécia Tanfolyam!!!

   

  Az életünk egy csodálatos utazás, tele lehetőségekkel és kihívásokkal, amelyek által egyre jobban megismerhetjük önmagunkat, a világot, s az összefüggéseket. A mi döntésünk, hogy ezt hogyan éljük meg: kíváncsian, nyitottan, s lelkesen vagy a problémáinkba süllyedve, magunkat sajnálva.
  Te azt az életet éled, amit szeretnél? Örömmel jársz dolgozni? Boldog párkapcsolatban élsz? Vagy mást szeretnél, de nem tudod, hogyan valósítsd meg? Vagy úgy érzed, Neked úgysem sikerül semmi?

   

  A kérdésünk: Kész vagy felébredni? Kész vagy egy új életszemléletre, s kezedbe venni a saját életed irányítását?

   

  Időpont: 2011 április 30-.án 9-16 óráig I. tanfolyam

  2011 május 7.-én 9-16 óráig IV tanfolyam

  Helyszín: Budapest Dózsa György u.34

   

  Jelentkezni, érdeklődni 0620/9276250

   

   

   

   

   

   

   

Asztali nézet